Kan man låna gravidklänningar av fotografen?

Kan man låna gravidklänningar av fotografen?

 

Ja det kan du absolut! Jag har en hel hög olika klänningar. Själv är jag ganska förtjust i tyll och fluff för jag tycker det är kul att fota och det blir så fint. Meeen jag har ju full förståelse för om man inte alla tycker så. Och av den anledningen har jag en rad olika modeller, storlekar och färger.

Vissa vill klä upp sig för sin gravidfotografering och det är ju inte fel att passa på. Gravidfotograferingen handlar om att man ska känna sig vacker. Den handlar om att föreviga en del av livet som aldrig kommer tillbaka igen. Även om du kommer vara gravid igen så kommer du inte gå igenom denna graviditeten igen. Tiden går snabbt och kommer inte tillbaka. Jag hade verkligen önskat att jag hade tagit tillfället i akt och investerat i gravidfoto när jag själv var på väg att bli mamma.

Andra vill hellre ha en mer avslappnad look. Jag tänker att man ska välja det man känner sig bekväm med. Om man är obekväm framför kameran så är det lätt att det syns. Och det är så att oavsett klädsel så kommer det att bli vackert och meningsfullt. Det finns inget finare än en gravid, blivande mamma i en enkel sommarklänning på en äng. Bästa bästa!!

Jag vet också att det är lätt att känna att man inte är sig själv i sin kropp när man är gravid. Kroppen förändras och blir större på olika sätt (jag såg ut som Globen när jag var gravid) men det är faktiskt ok. Vi bär ju ett liv inom oss! Klart att kroppen inte kan se likadan ut. Och avsett viktuppgång, viktnedgång eller andra förändringar så är det så vi ser ut nu. Ditt barn kommer inte bry sig om det när han eller hon tittar tillbaka på det om några år. Mina barn älskade att se bilder på sig själva i magen!

Om det finns frågor så går det alldeles utmärkt att maila mig på fotografjennyrosenbringgmail.com